Om Munkens Tagdækning

Munkens Tagdækning v/ Preben Munk, har startet egen virksomhed den 5. Januar 2010. Med over 30 års erfaring inden for alle tagdæknings opgaver.
Indehaver, Preben Munk, udlært maskinarbejder har været i branchen i over 30 år, er gift med Bente de har sønnen Mads og svigerdatteren Julie samt Alma og Alberte deres børn og vores børnebørn.

Jeg lægger vægt på at have kunden i centrum og at du som kunde kan se tilbage på samarbejdet med stor tilfredshed. Min målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der udfører den aftalte opgave til den aftalte pris og overholde den aftalte start/slutdato. Jeg laver gerne et gratis tageftersyn og et uforpligtende tilbud, så tag telefonen og lade os få en snak.

Munkens Tagdækning har specialiseret sig i listedækning og glatdækning samt vedligeholdelse og reparation af tage med pap. Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Det er et arbejde, som vi er vant til at udføre. Derfor kan vi sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget. Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.